Stołówka

czynna

poniedziałek - piątek.

w godzinach od 11.15 do 13.30.

Wpłat należy dokonywać w ciągu pięciu pierwszych dni roboczych

każdego miesiąca - (termin nieprzekraczalny) - u pani intendentki

szkolnej w stołówce szkolnej w godzinach 7.30 - 8.20

oraz w czasie przerw obiadowych (11.25 - 11.45 i 12.30 - 12.50).

Cena jednego obiadu: 3,00 zł.

Zapraszamy na wspaniałe obiady, smaczniejsze niż w McDonald's i o wiele zdrowsze !

 

Odliczenia za obiady

 

Odliczenia za obiady można zgłaszać pod numerem telefonu

506-216-149 w godz. 7.30 – 13.00

lub bezpośrednio w kuchni

Odliczenie realizowane będzie od następnego dnia po zgłoszeniu.

  

 Jadłospis 9 kwietnia 2019 r. - 29 kwietnia 2019 r. 

 

 Obiady w dniach od 9 kwietnia do 12 kwietnia 2019 r. są wydawane. Zapraszamy!

Przerwa świąteczna 

24  kwietnia       środa 

Zupa grochowa z zieleniną, pieczywo mieszane, serek homogenizowany waniliowy, jabłko 

25  kwietnia     czwartek 

Makaron spaghetti durum z mięsem wieprzowym, sosem pomidorowym i żółtym serem, pikle z ogórka świeżego z koperkiem, kompot z mieszanki owoców 

26  kwietnia        piątek 

Ziemniaki z zieleniną, kurczak pieczony, sałata z rzodkiewką ze śmietaną, sok jabłkowo – aroniowy 100% 

29 kwietnia 

poniedziałek 

Zupa ogórkowa z zieleniną, pieczywo żytnie i pszenne, banan 

W wyżej wymienionych posiłkach mogą znajdować się substancje alergenne: pszenica (gluten), jaja, mleko i jego przetwory (laktoza), seler, ryby.

Do produkcji używana jest sól o obniżonej zawartości sodu w ilości 2,5 grama na osobę. Smażenie odbywa się na oleju rzepakowym z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno („Kujawski”). Do słodzenia używany jest miód naturalny lub cukier trzcinowy w ilości 3 gramy na 250 mililitrów napoju do picia. Kompoty owocowe są niesłodzone.  

Publiczna Szkoła Podstawowa nr 33 im. Kawalerów Orderu Uśmiechu, ul. Kolberga 5, 26-600 Radom

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ; tel: 48 363 75 73 ; tel./fax: 48 363 73 62