Stołówka

czynna

poniedziałek - piątek.

w godzinach od 11.15 do 13.30.

Wpłat należy dokonywać w ciągu pięciu pierwszych dni roboczych

każdego miesiąca - (termin nieprzekraczalny) - u pani intendentki

szkolnej w stołówce szkolnej w godzinach 7.30 - 8.20

oraz w czasie przerw obiadowych (11.25 - 11.45 i 12.30 - 12.50).

Cena jednego obiadu: 3,00 zł.

Zapraszamy na wspaniałe obiady, smaczniejsze niż w McDonald's i o wiele zdrowsze !

 

Opłata za obiady za miesiąc czerwiec 2019 roku

wynosi 36,00 zł (12 dni)

Wpłaty przyjmowane będą
w nieprzekraczalnym terminie
od 03 do 07 czerwca 2019 r. (5 dni roboczych)
w godz. 7.30 – 8.20
oraz w czasie przerw obiadowych
11.25 – 11.45       ;      12.30 – 12.50
 

Odliczenia za obiady 

Odliczenia za obiady można zgłaszać pod numerem telefonu

506-216-149 w godz. 7.30 – 13.00

lub bezpośrednio w kuchni

Odliczenie realizowane będzie od następnego dnia po zgłoszeniu.

  

 Jadłospis 3 czerwca 2019 r. - 18 czerwca 2019 r. 

 

3  czerwca     poniedziałek

Zupa kalafiorowa z zieleniną, pieczywo żytnie i pszenne, banan

4  czerwca     wtorek

Makron spaghetti z mięsem wieprzowym i sosem pomidorowym, pikle z ogórka świeżego z koperkiem kompot truskawkowy

5  czerwca     środa

Ziemniaki młode z koperkiem, filet rybny panierowany smażony, warzywa duszone, herbata z miodem i cytryna

6  czerwca    czwartek

Ziemniaki młode z koperkiem, rumsztyk wieprzowy,  surówka z młodej kapusty, kompot z mieszanki owoców

7  czerwca     piątek

Zupa botwinkowa z zieleniną, pieczywo mieszane, nektarynka

10  czerwca poniedziałek

Kasza jęczmienna, schab duszony w sosie własnym, mizeria z ogórka świeżego ze śmietaną, woda z miętą, miodem i cytryną

11 czerwca     wtorek

Zupa pomidorowa z ryżem pełnoziarnistym z zieleniną, banan, bułeczka drożdżowa

12  czerwca   środa

Ziemniaki z koperkiem, kotlet rybny smażony, surówka z marchewki młodej z chrzanem, herbata z miodem i cytryną

13  czerwca   czwartek

Ziemniaki młode z koperkiem, kurczak pieczony, sałata ze śmietaną, kompot z mieszanki owoców

14  czerwca  piątek

Makaron durum z serem białym z musem truskawkowo – jogurtowym, sok jabłkowy 100%

17  czerwca poniedziałek

Ziemniaki z koperkiem, kapusta młoda zasmażana, kompot truskawkowy, jogurt owocowy, jabłko

18 czerwca \wtorek 

Zupa zacierkowa z zieleniną, pieczywo żytnie i pszenne, serek waniliowy, banan

W wyżej wymienionych posiłkach mogą znajdować się substancje alergenne: pszenica (gluten), jaja, mleko i jego przetwory (laktoza), seler, ryby.

Do produkcji używana jest sól o obniżonej zawartości sodu w ilości 2,5 grama na osobę. Smażenie odbywa się na oleju rzepakowym z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno („Kujawski”). Do słodzenia używany jest miód naturalny lub cukier trzcinowy w ilości 3 gramy na 250 mililitrów napoju do picia. Kompoty owocowe są niesłodzone.  

Publiczna Szkoła Podstawowa nr 33 im. Kawalerów Orderu Uśmiechu, ul. Kolberga 5, 26-600 Radom

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ; tel: 48 363 75 73 ; tel./fax: 48 363 73 62