Stołówka

czynna

poniedziałek - piątek.

w godzinach od 11.15 do 13.30.

Wpłat należy dokonywać w ciągu pięciu pierwszych dni roboczych

każdego miesiąca - (termin nieprzekraczalny) - u pani intendentki

szkolnej w stołówce szkolnej w godzinach 7.30 - 8.20

oraz w czasie przerw obiadowych (11.25 - 11.45 i 12.30 - 12.50).

Cena jednego obiadu: 3,00 zł.

Zapraszamy na wspaniałe obiady, smaczniejsze niż w McDonald's i o wiele zdrowsze !

 

Ogłoszenie
Opłata za obiady za miesiąc grudzień 2019 roku
wynosi 36,00 zł (12 dni x 3,00) obiady wydawane będą do 17.12.2019 r.
Wpłaty przyjmowane będą na stołówce szkolnej
w nieprzekraczalnym terminie
od 02 do 06 grudnia 2019 r. (5 dni roboczych)
w godz. 7.30 – 8.10
oraz w czasie przerw obiadowych
11.25 – 11.45 ; 12.30 – 12.50
Po wyznaczonym terminie wpłaty nie będą przyjmowane 

 

  Odliczenia za obiady 

Odliczenia za obiady można zgłaszać pod numerem telefonu

506-216-149 w godz. 7.30 – 13.00

lub bezpośrednio w kuchni

Odliczenie realizowane będzie od następnego dnia po zgłoszeniu.

Jadłospis 5 grudnia - 17 grudnia 2019 r. 

5  grudnia      czwartek

Zupa jarzynowa na żeberkach z zieleniną, pieczywo żytnie i pszenne, jabłko

Alergeny: 1, 7, 9

6  grudnia         piątek

Makaron durum z białym serem i musem truskawkowo – jogurtowym, herbata z miodem i cytryną, banan

Alergeny: 1, 7

9  grudnia poniedziałek

Krupnik jęczmienny za golonce indyczej z zieleniną, pieczywo żytnie i pszenne, pomarańcza

Alergeny: 1, 9

10  grudnia     wtorek

Ziemniaki z zieleniną, kotlet schabowy panierowany smażony, sałatka z buraczków czerwonych, kompot z owoców mieszanych, mandarynka

Alergeny: 1, 3

11  grudnia      środa

Makaron spaghetti z mięsem wieprzowym i sosem pomidorowym, pikle z ogórka świeżego z koprem, woda z miętą, miodem i cytryną

Alergeny: 1

12  grudnia   czwartek

Barszcz biały na żeberkach z kiełbasą i jajkiem, pieczywo żytnie i pszenne, banan

Alergeny: 1, 3, 7

13  grudnia piątek

Ziemniaki z zieleniną, kotlet rybny panierowany smażony, sos warzywny, herbata z miodem i cytryną, jabłko

Alergeny: 1, 3, 4, 9

16  grudnia poniedziałek

Kasza gryczana, karczek duszony w sosie własnym, sałata zielona z rzodkiewką i szczypiorkiem ze śmietaną, kompot z owoców mieszanych

Alergeny: 1, 7

17  grudnia  wtorek

Zupa pomidorowa na kurczaku z ryżem pełnoziarnistym i zieleniną, pomarańcza

Alergeny: 1, 7, 9

W wyżej wymienionych posiłkach mogą znajdować się substancje alergenne: pszenica (gluten), jaja, mleko i jego przetwory (laktoza), seler, ryby.

Do produkcji używana jest sól o obniżonej zawartości sodu w ilości 2,5 grama na osobę. Smażenie odbywa się na oleju rzepakowym z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno („Kujawski”). Do słodzenia używany jest miód naturalny lub cukier trzcinowy w ilości 3 gramy na 250 mililitrów napoju do picia. Kompoty owocowe są niesłodzone. 

 

Publiczna Szkoła Podstawowa nr 33 im. Kawalerów Orderu Uśmiechu, ul. Kolberga 5, 26-600 Radom

e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript. ; tel: 48 363 75 73 ; tel./fax: 48 363 73 62